...SILICONVALLEY

شما علاوه بر این مطالب با استفاده از جعبه لینک میتوانبد فیلم های تکنولوژی جدید را از اپارات با دسته بندی موضوعی مشاهده نمایید!

...SILICONVALLEY

شما علاوه بر این مطالب با استفاده از جعبه لینک میتوانبد فیلم های تکنولوژی جدید را از اپارات با دسته بندی موضوعی مشاهده نمایید!

ناو های نوین چیستند؟

ناو های نوین چیستند؟

بسیار سخت است که پیش بینی کنیم در آینده چه نوع جنگهایی اتفاق می افتد. اما آنچه از شواهد و پیشرفت ها مشخص بوده آن است که درگیری های نظامی بین روبات ها اتفاق خواهد افتاد. در این باره سال گذشته بیش از 258 هزار و 502 ساعت پرواز با جنگنده های جدید ایالات متحده صورت گرفته که این میزان در سال 2002 فقط 27 هزار و 201 ساعت بود. ارتش ایالات متحده نیز سرمایه گذاری عظیمی تا سال 2010 به مبلغ 76/3 میلیون دلار بر روی این پروژه ها نموده و به نوعی فیلم های تخیلی که در آن دائما آدم های ماشینی با یکدیگر میجنگند در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است. 

در اواخر سال پیش کمپانی دفاعی بریتانیا BAE Systems برنامه هایی برای یک وسیله دریایی سریع با ساخت ویژه جهت این ربات های جنگنده آشکار ساخت. این کشتی مفهوم UXV Combatant بوده که بخشی کشتی جنگی و بخشی ناو هواپیما بر برای وسیله های بدون سرنشین است. 
طراحی این کشتی به گونه ای انجام پذیرفته که میتواند از یک بندر کوچک نیز حرکت کند و در فضایی محدود هم لنگر بیاندازد. در این باره چارلز تامسن یکی از طراحان BAE می گوید: این ناوها قابلیت حمل جنگنده را نیز دارا بوده و جنگنده ها قادر هستند از روی باند و عرشه بسیار کوتاه آن بلند شوند. در طراحی آنها مکانی برای نیروی انسانی در نظر گرفته ایم زیرا این ناوها توسط روبات کنترل میشوند که در عین حال میتوانند عملیات پهلوگیری و برواز جنگنده ها را با هم انجام دهند. بر روی عرشه UXV از دو سکو به شکل حرف V استفاده شده که میانه آن محلی برای تسلیحات نظامی همچون موشک اندازهای هوایی و ضد هوایی و رادار است. امواج مادون قرمز سنسورها و فرکانس رادیویی آنها قادر است که هر شی متحرکی بر روی دریا هوا و خشکی را شناسایی نماید. البته گرچه به طور غیر مستقیم در طراحی این ناو از بدنه غالب ناو های کنونی استفاده شده است. برای مثال یک نمونه آن کشتی (ناو جنگی) 45 Daring-Class 
است که چهره ای بسیار غول پیکر و عملکردی قوی دارد و در سال 2009 به جمع نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا اضافه خواهد شد و این ناو نیز همانند UXV طولی حدود 152 متر دارد و نیروی حرکتی اش از توربین های دیزلی الکتریکی تامین میگردد و قادر است به حداکثر سرعت 27 نات یا گره دریایی دست یابید.
 
از طرفی صحبت دیگری که در خصوص ناو UXV مطرح است این بوده که میتواند با کمترین تعداد ملوان دریایی که حدود 60 نفر اعلام شده به ماموریت برود. البته این مساله را نباید فراموش کرد که پروسه تولید یک کشتی تا چند سال به طول می انجامد و احتمال ورود UXV به بازار در ستا 2020 پیش بینی شده است. یکی از دلایلی که نیروی دریایی بریتانیا علاقه مند به جدا نمودن پروژه مشترک خود با وزارت دفاع ایالات متحده بوده در همین مساله است. از طرفی مهندسین BAE در حال کار بر روی پروژه کنترل فعال ناوها هستند که با نام ماموریت های پیمانه ای در بنادر کوچک شناخته می شود که فرماندهان را قادر می سازد بتواند در سریع ترین زمان ممکن به حالت حمله دربیاییند و این قابلیت در آینده نقشی مهم را ایفا خواهد نمود.همچنین متخصصین BAE اظهار داشته اند که ناو UXV می تواند به مرکز فرماندهی مبدل شود که زیردریایی جنگنده ها و نیروی زمینی را به سمت یک هدف مشترک هدایت نماید و در صورت نیاز می تواند اقدام به شناسایی و انهدام مخفی و البته برطرف نمودن نیازهای هلی کوپترها به سلاح و موشک نماید. 
این ناو فوق مدرن همچنین بخشی از توانمندی هجومی خود را مدیون اسلحه های کالیبر بالای خود می داند که میتواند در هر دقیقه 20 موشک 50 سانتی متری را به سمت هدف شلیک نماید که این توانایی بسیار مناسب برای شرایطی همچون جنگ های ناو با ناو و جنگ ناو با نیروهای زمینی در خشکی است که در ایم میان گلوله های 155 میلی متری UXV 
نیز به آن کمک میکند.
 
از طرف دیگر هواپیماهای بدون سرنشین که از روی عرشه آن به پرواز در می آیند قابلیت کنترل توسط تعداد محدودی نیروی انسانی در زمین را دارا هستند و این بدان معناست که در هر جنگ و درگیری کمترین میزان تلفات نیروی انسانی حاصل می شود. 




ناو LCS

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد